Nye glassfiberfliser til selvbygde hus eller villaer Kan erstatte sementfliser og keramiske fliser

图片1

Siden bygge et hus eller villa, ønsker å bruke yttervegg murstein og fliser ofte, før alle kanskje ikke forfølge utseende så, bruk sement fliser, keramiske fliser så.Men kvaliteten på sementfliser vet vi alle, et fall vil bli brutt, og ytre veggfliser, og lett å tømme trommel av, er det sikkerhetsrisikoer.Nå er det nye produkter – glassfiberfliser.

1

Glassfiberfliser er en ny type materiale, har hundre års historie innen utenlandsk flis, den er basert på glassfiber som kroppen, etter nedsenking belagt med høykvalitets modifisert asfalt, dekket med fargemineralpartikler og noen isolasjonsmaterialer.

 2

Denne nye typen fliser er veldig nyttig, den kan erstatte sementfliser og fliser, ikke bare kan legge taket, men kan også legge veggen, mye sterkere enn sementfliser.Likevel, svært få mennesker har forståelse for glassfiberfliser, begynte nettopp å ha glassfiberfliser hjemme i nesten to år.

 3

Glassfiberfliser har mange fordeler: vanntett og slitesterk, ikke bekymre deg for at vind og regn vil blåse flisene bort, lette men sterke enn andre fliser, konstruksjonen er rask, isolasjonsytelsen er god, i motsetning til sementfliser som også er klumpete, huset er også vakrere.

 4

Den termiske ledningsevnen til glassfiberfliser er relativt lav, noe som vil forhindre at varme overføres innover om sommeren og varme tapes utover om vinteren.Det har også effekten av lydisolering.Når det regner og hagler er det ingen knitrende lyd, noe som egner seg veldig godt for lett sovende.

图片6

OM OSS

hebei Yuniu Fiberglass Manufacturing Co., LTD.Vi produserer og selger hovedsakelig e-type glassfiberprodukter, for eksempel glassfiberroving, glassfiberkuttet silke, glassfiberhakket filt, glassfiber gingham, nålet filt, glassfiberstoff og så videre. Hvis noen trenger, vennligst kontakt oss fritt.

Innleggstid: 27. desember 2021